Verhoog het gebruik van vezels

Vezels worden gevonden in gezonde voeding, waaronder groenten, fruit, bonen en volle granen.

Het eten van meer vezelrijk voedsel je kan zeker helpen om gewicht te verliezen en het eraf te houden. Het verhogen van de vezel-inname is net zo eenvoudig als het toevoegen van bonen aan uw salade, het eten van haver voor het ontbijt of een snack op vezelrijke noten en zaden.

Vermijdt alle toegevoegde suiker

Toegevoegde suiker , vooral van suikerhoudende dranken, is een belangrijke reden voor ongezonde gewichtstoename en gezondheidsproblemen zoals diabetes en hartaandoeningen. Bovendien bevatten voedingsmiddelen als snoep, frisdrank en gebak die veel toegevoegde suikers bevatten, meestal weinig voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Het verwijderen van voedsel met veel toegevoegde suikers is dan ook een geweldige manier om overtollig gewicht te verliezen. Het is belangrijk op te merken dat zelfs voedingsmiddelen die als “gezond” of “biologisch” worden gepromoot, zeer veel suiker kunnen bevatten.

Start met een eiwitrijk ontbijt

Het is aangetoond dat eiwitrijk voedsel zoals eieren in uw ontbijt het gewichtsverlies ten goede komt. Door simpelweg je dagelijkse kom ontbijtgranen te ruilen voor een met eiwit verpakte scramble gemaakt met eieren en gebakken groenten, kun je kilo’s kwijt.

Het verhogen van de eiwitinname in de ochtend kan u ook helpen om de eetlust onder controle te houden gedurende de dag.

Laat u begeleiden en val blijvend af

  • Het vinden van een gezond eet- en oefenplan dat u kunt volgen voor het leven is de beste manier om succesvol en op lange termijn gewichtsverlies te garanderen.

  • Gewichtsverlies is nooit one-size-fits-all! Om succesvol te zijn, is het belangrijk om een ​​plan te vinden dat voor U werkt en goed aansluit bij UW levensstijl.

  • Het is ook geen alles-of-niets-proces. Begin alvast met een paar tips. Het is een start om uw gezondheids- en welzijnsdoelen op een veilige en duurzame manier te bereiken.

  • Actiever zijn, focussen op hele voedingsmiddelen, bezuinigen op toegevoegde suiker en tijd voor jezelf maken zijn slechts een paar manieren om gezonder en gelukkiger te worden.

  • Hoewel de populaire, eenzijdige dieeten vaak een snelle oplossing bieden, zijn ze vaak ongezond en beroven ze het lichaam van de voedingsstoffen en calorieën die het nodig heeft, waardoor de meeste mensen al snel terugkeren naar ongezonde gewoonten nadat ze hun streefgewicht hebben bereikt.